måndag 20 juni 2011

Midnattsolsutställningen & Valpköparmingel

Den årliga Gällivareutställningen har gått av stapeln i helgen med varierande resultat.

Cezeta This is It "Vegas" debuterade i juniorklassen och fick Excellent, CK och Reserv-certet. Han slutade som totalt tredje bästa hane. Brorsan Junior, Cezeta Most Wanted, Very Good i Juniorklass. Cezeta Rookie of The Year "Maximus" fick Excellent i öppenklassen och på Sweety fick vi denna dag nöja oss med ett Very Good.

Kul var det att det gick så bra för Vegas på hans debut och han sköttte sig väldigt bra för att vara första utställningen. Han är ju en kille som kan ha lite svårt att hålla glädjen i schack i vanliga fall :-)


Efter utställningen hade vi valpköparmingel hemma hos oss med några valpköpare från alla våra kullar och "valpar" i varierande ålder :-) Det var väldigt trevligt trots trist regnväder ute. Det planerade långbordet ute på altan fick bli ett långbord inne i vardagsrummet. Det var lite extra skoj att tre syskon från vår sista kull kom med mattar och hussar. De växer så det knakar och jag passade på att ta en del bilder av godingarna.

Tack alla ni som kom, hoppas på repris nästa år, fast med bättre väder! Då är det nog också några fler av er som ställer ut på Gällivareutställningen :-)Snyggingen Texas, Cezeta Attention Please, på besök hos mamsen

Texas har ett fantastiskt uttryck redan och vi ser verkligen fram emot vad han utvecklas till med tiden

Cezeta Attention Please, "Texas", 15 veckor


Cezeta Wanna B "Ester"Och söta Asta, Cezeta So Sweet, en tjej med go i!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar