tisdag 9 juli 2013

Ny champion och en till på väg

Utställningssäsongen är i full gång och vi har varit på några fler utställningar med fina resultat. Cezeta Say No More "Tiger" har lagt till titlarna svensk respektive finsk champion framför sitt namn. Nedan visad till championaten av Viktoria Ramström, Kennel Pretty Poison. Viktoria "kom förbi" på oväntat besök från Stockholm för att visa sin vackra Bostonterriertik Pretty Poison Julia på Gällivares Internationella utställning. Så trevligt med övernattningsgäster och jag fick äntligen chansen att bjuda igen för alla gånger jag fått bo hos Viktoria och hennes man Kent när jag varit i Stockholm. Viktoria och Julia åkte hem med ett CACIB i bagaget.

FIN SE UCH Cezeta Say No More "Tiger" får sitt championat av domare Wera Hubental
I helgen som varit tog vi en miniweekend i Piteå på Havsbadet. På söndag var det Södra Norrbottens KK's Internationella utställning i Sjulnäs och där visades Texas (SE UCH Cezeta Attention Please) samt Asta (Cezeta So Sweet). Texas blev 2:a bästa hane med CACIB och Asta knep sitt första Cert, CACIB och blev bästa tik samt BIM. Roligt att Asta fick det Cert vi tycker hon förtjänar. Två till så har vi kullens fjärde champion! Hon är som sagt visad med Reserv-Cert tidigare, så vi hade på känn att det bara var en tidsfråga. Femte kullsyskonet Simbaa (Cezeta All Included) är inte visad då han har ett litet underbett.

Cezeta So Sweet "Asta", BIM, Cert, CACIB för domare Kornelija Butrimova, Litauen.
Nu vilar vi upp oss en helg och laddar för Amstaffspecialen den 21:a Juli nere i Eskilstuna. Det är en lång resa för hundar och lilla Filippa, men vi reser ner några dagar innan så vi hinner vara på plats dagen innan i lugn och ro. I år kommer fem hundar att visas från oss, Sweety med fyra av sina avkommor. Så vi blir ett litet "Cezeta-gäng" på plats. 148 Amstaffar är anmälda, vi ser fram emot rasspecialen i vanlig ordning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar